Starasz się odżywiać zdrowo i starannie dobierasz produkty, które znajdują się w Twojej diecie? Doskonale Cię rozumiemy – właśnie dlatego nasza oferta jest stale uzupełniana o nowe artykuły, które mogą być stosowane przez osoby z nietolerancjami pokarmowymi oraz alergiami. W szerokim asortymencie naszego sklepu internetowego znajdziesz m.in. mąki z różnych rodzajów upraw, które nie zawierają glutenu oraz mogą mieć niski indeks glikemiczny. Oferujemy wyroby z topinamburu, orkiszu, ziemniaków, manioku, kasztanów, kukurydzy i całej masy innych zbóż i roślin, które stanowią doskonałą alternatywę dla tradycyjnych, popularnych skrobi pszennych.
Mąki z naszego sklepu internetowego mogą być wykorzystane do wykwintnych wypieków, wyśmienitych wyrobów cukierniczych oraz zwykłych, codziennych dań: klusek, smacznych, domowych makaronów, jako element panierek. Z reguły zachowują one podobne właściwości, co znany odpowiednik z pszenicy, a jednocześnie są bezpieczne do spożycia wśród osób z nietolerancją glutenu.
Wyświetlanie 1–18 z 24 wyników