No products in the cart.

Makaron semolinowy farfalle BIO 500g Granoro

10,50 

Category: Tags:,
Certyfikaty:
Oznaczenia:
  • bez laktozy

Ekologiczny makaron farfalle wyprodukowany w 100% z włoskiej pszenicy durum.
Dzięki chropowatej strukturze makaron idealnie łączy się z sosami, oliwą czy składnikami sałatek. Ze względu na unikalny i powolny sposób przetwarzania i wysoką jakość pszenicy twardej Durum makaron pozostaje al dente nawet przy długim gotowaniu

Skład – 100% mąka z pszenicy durum BIO

Informacja dla alergików – zawiera gluten

  • Wartości odżywcze w 100 g –
  • Wartość energetyczna – 1474 kJ / 351 kcal
  • Tłuszcz – 1,1 g
  • w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 0,2 g
  • Węglowodany – 73 g
  • w tym cukry – 3,1 g
  • Błonnik – 2,9 g
  • Białko – 11 g
  • Sól – 0 g