Chrupiąca granola z czekoladą i liofilizowaną maliną to świetny pomysł na pyszne śniadanie z delikatną nutką słodyczy. Granola zawiera duże ilości błonnika i białka .Zdrowa alternatywa na śniadanie ,kolację lub przekąskę w ciągu dnia.
Skład – granola 90% (płatki owsiane, płatki pszenne, syrop daktylowy 13,7% [daktyle 100%], inulina z cykorii 7%, mąka ryżowa, nasiona słonecznika, kakao o obniżonej zawartości tłuszczu), czekolada mleczna 5% (cukier, mleko pełne w proszku, tłuszcz kakaowy, miazga kakaowa, emulgator: lecytyny słonecznikowe), czekolada biała 3% (cukier, tłuszcz kakaowy, mleko pełne w proszku, emulgator: lecytyny słonecznikowe) , czekolada gorzka 2% (miazga kakaowa, cukier, tłuszcz kakaowy, emulgator: lecytyny słonecznikowe).
informacja dla alergików – zawiera gluten
- Wartości odżywcze w 100g –
- Wartość energetyczna 1710 kJ/410 kcal
- Tłuszcz 8,4g
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone 2,2g
- Węglowodany 65,2g
- w tym cukry 10,1g
- Błonnik 10,2g
- Białko 12,5g
- Sól 0,00g
Reviews
There are no reviews yet.